Empezamos el viaje...

Lilypie Waiting to Adopt tickers

jueves, 28 de octubre de 2010

L'abraçada mágica

M'agrada escoltar parlar a la gent del seu treball amb entusiasme. Més encara quan parlen d'un treball que casualment és el mateix que el d'un mateix. Quan algú em parla d'alguna cosa m'agrada escoltar i que l'altre senta que l'escolto i m'interessa. De vegades et costa més atendre si el tema és realment pesat, però crec que és un punt d'educació saber fer-ho amb ganes. Esta clar que quan la situació és just al contrari és relament complaent sentir que la persona que tens davant t'escolta amb interès (vos assegure que en el meu propi nucli "familiar" de vegades parle davant una persona que es gira a mirar o parlar d'una altra cosa). Per això m'agrada que em parleu dels vostres xiquets (tant fills com alumnes) perquè encara que cregueu que em canse d'escoltar a mi també m'encanta parlar de la meva neboda i dels meus xiquets: de tot el que saben fer, de les coses que aprenen, de les gracies que fan, etc. M'agrada veure-vos somriure mentre ho compteu orgulloses perquè em fa recordar perquè vaig triar la meva carrera (vos assegure que va ser pura vocació encara que a molts els coste entendre que hi ha treballs que NO tries per les "meravelloses" vacances). No senyor, a mi m'agrada el que faig i, la major part del dia i per tant de la meva vida, la pase parlant del meu treball. Avui he reviscut tota la meva etapa universitària gràcies a una excursió amb l'escola.
Com ja vaig dir en un dels meus primers post del bloc, és una etapa impossible de resumir, però gairebé 100% enriquidora. I a més he gaudit d'un magnífic pícnic a la gespa dels ànecs. Això ha fet que el meu dia es tornés d'un altre color. Potser RED com les meves noves Converse, o potser "apretat" com l'abraçada màgica que m'han regalat avui.

domingo, 3 de octubre de 2010

Hace un año escribí...(...un autorretrato)

Me gusta mirar las olas del mar. El olor a manzana. Mover la coca-cola hasta desbravarla. Que me acaricien el pelo. El olor a ropa limpia de mi casa. Que me duerman con caricias. Sumergirme bajo el mar para poder volar. Me gusta dar besos y abrazos a los que quiero. Oler un lápiz recién afilado. Que me mimen. Leer el principio de los libros cuando me los he terminado. Me gusta cantar con la música muy alta y bailar en mi habitación. Mirarme al espejo. Que me digan que estoy guapa aunque no lo estoy. Lloro hasta con los anuncios de la tele. Me gusta hablar de mis ideas. Me siento feliz si veo a mis padres felices. Siempre voy descalza. Odio planchar. Me gusta reírme mucho por una tontería hasta que me duele la barriga. Mirar fotos una y otra vez. Que mi gente me cuente cosas que yo no recuerdo. Probarme ropa diferente. Me gustan los atardeceres. Soy negativa y suelo tener la autoestima en el tobillo. Me gusta llenarme el bol de cereales por las mañanas. la politica me irrita y me hago cada vez mas intolerante con este tema. Me puede dar un ataque de pánico con un saltamontes. Me gusta emocionarme con las películas y la música. Comerme una naranja y pringarme los dedos. Dibujar estrellas en todas partes. Colecciono graffitis y recortes de besos. Me gustan los gatos. Puedo ver los capítulos de friends cientos de veces y me rio igual. Quiero llevar gafas. Me gusta quejarme. Mirar por la ventana. Sentarme encima del radiador. Jugar con mi piercing. Cuando salgo de la ducha y antes de secarme yo, necesito secarme la cara. Necesito oler prácticamente todo lo que como antes de probarlo. Llenaría mi casa de fotos. Prefiero el mar a la piscina. Me da miedo el futuro pero a la vez lo planifico día a día con Chema. Odio las medicinas. Me encantaría montar una tienda de abalorios o manualidades. Me gusta comer verdura del huerto. Odio a la barbie,yo también soy de barriguitas.